Elf nieuwe SchuldHulpMaatjes gecertificeerd

Eind september mochten wij 11 nieuwe maatjes verwelkomen bij SchuldHulpMaatje Ede. Na een driedaagse training ontvingen zij een certificaat en zijn zij beschikbaar om mensen te helpen hun geldzaken weer onder controle te krijgen.

schedule 2 okt 2024
bookmark_border Laatste nieuws
create

Financiële zorgen... Dat geeft een hoop stress! In Nederland heeft 1 op de 5 huishoudens financiële problemen. Ook in Ede. De rekeningen stapelen zich op, mensen weten niet hoe ze nog moeten rondkomen en zien er tegenop om de post open te maken. Wat is het dan fijn als iemand je ondersteunt en helpt weer overzicht te krijgen. 

SchuldHulpMaatje zet hiervoor getrainde vrijwilligers in bij mensen met schulden of dreigende schulden. Zij komen bij mensen thuis, ze oordelen niet, maar zien de mensen achter de cijfers en de schaamte. Ze helpen ze om de geldzaken weer onder controle te krijgen. Samen lukt ‘t’! Daar geloven we in bij SchuldHulpMaatje.

Wat zijn we dankbaar voor een uitbreiding van ons team met elf enthousiaste en betrokken mensen! Samen met onze andere maatjes vierden we hun certificering met een gezellige BBQ. Dankzij onze maatjes is er snel en gratis hulp beschikbaar voor iedereen in Ede en omgeving.

Coördinatie:
Hanneke Bergsma
Ellen Marijs-Klapwijk

Informatie en aanmelding:info@schuldhulpmaatje-ede.nl

T: (06) 37 19 40 21