HipHelpt zoekt hulp

Het aantal aanvragen bij HipHelpt stijgt. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe hulpbieders. Als hulpbieder geef je aan beschikbaar te zijn om af en toe een buurtgenoot te helpen.

schedule 17 sept 2024
bookmark_border Laatste nieuws
create

Hip staat voor Hulp in Praktijk. Hulp aan mensen die geen beroep kunnen doen op een eigen sociaal netwerk, geen lid zijn van een kerk en ook geen financiën hebben om hulp te betalen voor kleine praktische klusjes in en om het huis.
Maar ook begeleiding bij het bezoek aan een arts kan meer dan welkom zijn, net als samen een kopje koffie drinken voor de gezelligheid of een wandeling maken.

We kunnen mensen van alle leeftijden, uit verschillende buurten en met diverse talenten gebruiken. Hoe meer mensen in ons bestand staan, hoe beter we hulp in de buurt kunnen vinden en hoe minder belastend het is.

Heb jij tijd om af en toe iemand in je buurt te helpen?
Meld je dan aan als hulpbieder. Dat kan via de website van hiphelpt.
Je kunt daarbij aangeven bij welk soort hulpvragen je betrokken wilt zijn. Je kunt overigens elke keer dat je om hulp wordt gevraagd bepalen of je een klusje aanneemt of niet. Net wanneer het jou uitkomt.

Als hulpbieder bij HipHelpt geef je je geloof handen en voeten. De gemeente van Jezus Christus mag een licht zijn in de wereld, ook in de wijk waar jij woont.

Misschien zijn er mensen bij jou in de buurt die op je hulp zitten te wachten!

Annette Mombarg & Willemien Hendriks
Coördinatoren van HipHelpt Ede